Ansök för barn
115
page-template-default,page,page-id-115,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

För att vara behörig att söka till Stiftelsen Theodor och Hanne Mannheimers fond  beträffande BEHÖVANDE och BARN måste man vara mantalsskriven i Göteborg  eller närliggande församlingar. Ansökningar som inte är behöriga kommer  förstöras / destrueras omgående för att inte komma i felaktiga händer.

Fyll i formuläret nedan med hjälp av datorn och tryck på skicka så kommer informationen till oss. Vill du hellre skriva ut ett papper och fylla i så KLICKA HÄR så kommer en pdf som du kan printa ut och fylla i för att sedan posta till oss.

ANSÖKAN OM FONDMEDEL FÖR VÅRD OCH UPPFOSTRAN AV BARN


ANSÖKAN SKALL STÖDJAS AV DATERAD UTREDNING OCH BEHOVSPRÖVNING FRÅN KURATOR, KOMMUNAL HANDLÄGGARE ELLER MOTSVARANDE, PERSONBEVIS, INKOMSTDEKLARATION SAMT UPPGIFTER FRÅN FÖRSÄKRINGS- KASSAN. (KAN SKICKAS PER POST)

Stiftelsen Theodor och Hanne Mannheimers fonder
c/o Consensus Stiftelsetjänst
Krokslätts Parkgata 4
431 68  Mölndal
 

Redovisning av ekonomiska förhållanden

Bruttoinkomster/månad:
Pension/månad:
Underhållsbidrag (brutto):
Andra bidrag såsom bostadsbidrag mm (brutto):
Underhållsskyldighet:
Beräknad total bruttoårsinkomst innevarande kalenderår:
Tillgångar:
Skulder:
SAMTYCKE TILL PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

Genom att skriva under ansökan samtycker jag till att mina personuppgifter sparas av Stiftelsen för följande ändamål: registrering och lagring i Stiftelsens register för sökanden, hantering och administrering av ansökan, bedömning av om anslag och/eller stipendium ska beviljas, beviljande av anslag och/eller stipendium, utbetalning av beviljat anslag och/eller stipendium, uppföljning av hur beviljat anslag och/eller stipendium har använts, statistik, i övrigt kontakta mig med kompletterande frågor eller besked avseende min ansökan om anslag och/eller stipendium.

INFORMATION OM PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

Stiftelsen är personuppgiftsansvarig för personuppgiftsbehandlingen. Stiftelsen är mån om din integritet och behandlar bara personuppgifter om dig som du samtyckt till eller om det i övrigt finns en rättslig skyldighet till behandlingen. Om du beviljas anslag och/eller stipendium sparar Stiftelsen dina personuppgifter så länge det är nödvändigt, normalt i sju år. När personuppgifterna inte längre behövs tas de bort (gallras). Om du inte beviljas anslag och/eller stipendium tar Stiftelsen bort dina personuppgifter i slutet av kalenderåret när revisorerna genomfört sin granskning. Mer information om Stiftelsens behandling av dina personuppgifter och dina rättigheter hittar du på vår hemsida.

Uppgifterna kan komma att kontrolleras av myndigheterna och oriktiga uppgifter kan leda till återbetalningskrav. Riktigheten av de lämnade uppgifterna intygas: